Netwerkbijeenkomst Top of Holland

“Op 22 september 2015 organiseert het noordelijke bedrijfsnetwerk Top of Holland een bijeenkomst op kustvaarder ‘Anda’ in Farmsum.

Aan boord een presentatie door Jan de Ridder, eigenaar van Javelijn, met het thema “Quick Response Manufacturing”, afgekort QRM. 

QRM is een verbeterstrategie gericht op het behalen van forse tijdswinst in het ordertraject. Door te investeren in QRM bent u als bedrijf in staat sneller en flexibeler te reageren op klantwensen. U kunt de relatie met bestaande klanten versterken en bent beter in staat nieuwe relaties voor u te winnen. QRM is vooral geschikt voor bedrijven met kleine series of enkelstuks productie en een grote variëteit aan producten/diensten. Concurreren op snelheid is topsport: niet alleen de order, maar ook uw bedrijf is voortdurend in beweging. Met QRM zijn aantoonbare resultaten geboekt. Een doorlooptijdreductie van 50-80% behoort in veel gevallen zeker tot de mogelijkheden. Tijdens de presentatie wordt een aantal “best practices” getoond.”

“Businessclub Top of Holland nodigt u van harte uit, mede namens Jan de Ridder van Javelijn voor deze netwerkbijeenkomst met een interessante en vooral leerzame presentatie voor leden, introducés en genodigden. Deze bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 22 september 2015.
Locatie: Kustvaarder ANDA, Liggende aan de laad- en loskade in de Farmsumerhaven, adres: Tagrijn1, 9936 EZ, havennummer 2702, t/o de Jachtwerf Waarschip te Farmsum (Delfzijl). Aanvang 14.00 uur.”

Programma:
14:00 uur – Ontvangst met “bubbeltjes” en kennismaking koffie en koek
14:30 uur – Verwelkoming Hans Krol, directeur Bedrijfsnetwerk Top of Holland
14:35 uur – Thema QRM “Tijdswinst traject van bestellen tot afleveren” een verbetermethode gericht op het behalen van tijdswinst
15.15 uur – Rondvaart door het Binnenhaven Industriegebied van Delfzijl en te netwerken onder genot van diverse drankjes en hapjes
17.30 uur – Einde bijeenkomst

Aanmelding als introducé bij Javelijn: jan@javelijnmail.nl (alleen voor management/directie/bestuur).

the-top-of-holland-businessclub-member-

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Peter Leenders schreef:

    Dus het voorrecht van de enige spreker.
    Succes Jan.
    Gr. Peter