Subsidie toegekend voor QRM – opleidingen

Javelijn kan diverse trainingen, opleidingen en workshops aanbieden. Door verschillende subsidiemogelijkheden zijn deze zaken extra interessant voor ondernemers.
Zo kunt u gebruik maken van ESF-subsidie voor duurzame ontwikkeling maar ook van sectorspecifieke subsidie bijvoorbeeld voor de timmerindustrie.

In het kader van de regionale sectorplannen ‘Groningen op voorsprong’ en ‘Ruimte voor ontwikkeling’ is er nu subsidie te verkrijgen op de opleidingskosten maar ook op de loonkosten van de deelnemers.

Zo is het heel voordelig de training ‘QRM als strategie (introductie)’ te volgen. Deze training wordt in-company gegeven en is bedoeld voor directie en management (ca. 5 deelnemers). In twee dagdelen krijgt u inzicht in de mogelijkheden die QRM kan brengen én tips om te starten. Uiteraard zijn er andere opleidingen mogelijk voor verdieping en implementatie.
Klik voor meer over dit voorbeeld.

Belangrijkste voorwaarde voor ‘Groningen op voorsprong’:  uw bedrijf is gevestigd in de provincie Groningen, de gemeente Assen, gemeente Tynaarlo, gemeente Noordenveld of de gemeente Aa en Hunze.

Belangrijkste voorwaarde voor ‘Ruimte voor ontwikkeling’:  uw bedrijf is gevestigd in de provincie Drenthe of de Gemeente Hardenberg en behoort tot de vrijetijdssector met een SBI-code.

Meer info op de website van SNN.

Investeren in QRM – tijddenken is de beste stap die u nu kunt maken! Neem contact op voor meer informatie.

fokke-sukke-leren

Dit vind je misschien ook leuk...