CEDEO score Censor Trainingen

Bericht van Censor Trainingen:

“We zijn super trots op het resultaat van het CEDEO klanttevredenheidsonderzoek. 94,7% score voor maatwerk trainingen en 97,8% klanttevredenheid bij open trainingen.
Voor allebei is dat een verbetering ten opzichte van vorig jaar en natuurlijk gaan we er alles aan doen om volgend jaar nog beter te scoren.
Daar doen we het voor.”

Een Cedeo-erkenning zegt iets over de resultaten van een trainingsorganisatie. Als van hun klanten minimaal 80% positief over de performance, klantgerichtheid en de samenwerking wordt de erkenning verkregen.  Want dat is de score die nodig is om het Cedeo keurmerk te mogen (blijven) voeren. De Cedeo erkenning is gebaseerd op regelmatig  klanttevredenheidsonderzoek onder inkopers en opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, de overheid en de non-profitsector. Het Cedeo keurmerk geeft potentiële klanten houvast bij de inkoop van cursussen,  trainingen en andere HR-diensten.

Namens Censor Trainingen werkt Javelijn bij diverse bedrijven in het land. Het betreft voornamelijk lean trainingen bij timmerbedrijven, maar bijvoorbeeld ook in de metaal- of kunststofsector. Ook trainingen voor leidinggevenden in de meubelindustrie behoren tot het pakket dat Javelijn uitvoert. Daarnaast heeft Javelijn zo’n 50 bedrijfsscans uitgevoerd, op basis waarvan een maatwerktraining is opgezet.

Als trainer voor Censor ben ik erg blij met de hoge score die door de klanten wordt gegeven.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × twee =