Timmerindustrie stap voor stap over op QRM

Langzaam maar zeker gaat de timmerindustrie over op een andere manier van produceren, gebaseerd op QRM. Dat langzame geldt niet voor de individuele ondernemer in de branche die de stap al heeft gemaakt. Want QRM-bedrijven ervaren elke dag de grote voordelen die een korte doorlooptijd biedt: meer flexibiliteit, meer flow, minder voorraad en onderhanden werk, tevredener werknemers, hogere productiviteit en meer marge.

Javelijn verzorgt o.a. QRM-trainingen en -implementaties in de timmerindustrie in opdracht van gerenommeerde partners als Censor, dé organisator van veranderingen in bedrijfsprocessen. Daarnaast worden opdrachten uitgevoerd voor Phylum, ondernemersportaal in de hout- en bouwbranche. Ook kunnen geïnteresseerden uit de timmerindustrie – en andere branches – rechtstreeks door Javelijn geholpen worden.

De Timmerfabrikant, platform voor de houtverwerkende industrie, besteedde in december 2016 een flink artikel aan QRM in de timmerindustrie. Hierin wordt aangegeven:

“De grote winst zit in de doorlooptijd, die de reële behandeltijd benadert en de klant dus aangenaam verrast met tot dan toe ongekend snelle levering. Reeds goed georganiseerde productiebedrijven, met name in het midden- en kleinbedrijf, melden resultaatverbeteringen van tientallen procenten.”

Het volledige artikel: 

weg-met-blanco-doorlooptijd

Downloaden: hier.

Dit vind je misschien ook leuk...