Beursstress de baas met QRM!

Het is weer de tijd van de vakbeurzen. Bouw, meubel, facilitair, infra, boten: ik zie ze allemaal voorbij komen. Deze beurzen laten zien dat Nederland naast een kennisland ook vooral goed is in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige maatwerkproducten.

Helaas zorgen productintroducties op deze vakbeurzen vaak voor de bekende beursstress. In de periode voor zo’n beurs staan allerlei andere dingen stil omdat alles in het werk gesteld wordt om zo goed mogelijk voor de dag te komen op de beurs. Beurzen leveren klanten op maar hebben ook een verlammend effect op de organisatie. 

Wist u dat QRM (Quick Response Manufacturing) niet alleen de doorlooptijd van uw productie fors kan verkorten, maar ook van uw productintroducties? Hierdoor verloopt de voorbereiding voor beurzen veel rustiger en behoort beursstress tot het verleden. Dat geldt ook voor vakantiestress trouwens. Het hele jaar grip houden op de organisatie, uw klanten goed bedienen en tegelijkertijd een rustige en gedegen voorbereiding van de vakbeurs? Het kan!

Zullen we afspreken dat u in de tweede week na uw vakbeurs even contact opneemt met een gecertificeerde QRM-specialist? Javelijn bijvoorbeeld, een van de meest ervaren QRM-specialisten van Nederland. Vraag om een introductieworkshop op locatie! 06-37357288

Dit vind je misschien ook leuk...